Dodano: | 01.06.2018 |
Veličina datoteke: | 113.91 kB |
Preuzeto: | 4015 |
Nove knjige: Comparative Anatomy and Histology
Dodano: | 01.06.2018 |
Veličina datoteke: | 140.69 kB |
Preuzeto: | 1939 |
Nove knjige: Paleobiology of Giant Flightless Birds
Dodano: | 01.06.2018 |
Veličina datoteke: | 1.42 MB |
Preuzeto: | 2128 |
Saša Zavrtnik i Damir Žubčić: Povijesno-biblijski početci veterinarske i humane medicine u kulturi i društvu starih Hebreja
Dodano: | 01.06.2018 |
Veličina datoteke: | 325.43 kB |
Preuzeto: | 16814 |
M. Katica, M. Obhođaš, M. Shafie, Žana Stanić and M. Očuz: Konzervativno liječenje prijeloma bedrene kosti u mlade mačke – prikaz slučaja
Dodano: | 01.06.2018 |
Veličina datoteke: | 322.41 kB |
Preuzeto: | 1985 |
M. Urošević, Margot Nemecek, D. Drobnjak, B. Špoljarić i M. Fury: Osnovni morfometrijski parametri dalmatinskog psa (Canis dalmaticus)
Dodano: | 01.06.2018 |
Veličina datoteke: | 307.92 kB |
Preuzeto: | 2329 |
Gordana Gregurić Gračner, Ž. Pavičić, S. Žužul, Alenka Dovč, Nataša Lončarić, J. Grizelj, Marija Lipar and D. Gračner: Monitoring saliva cortisol level in dairy goats during April, May and July in a semiintensive rearing system
Dodano: | 01.06.2018 |
Veličina datoteke: | 677.26 kB |
Preuzeto: | 2293 |
Anamarija Humski, D. Cvitković, M. Bujanić, D. Konjević, G. Bačić, Nevenka Rudan and Marina Pavlak: Influence of different dairy farming systems on milk quality and production
Dodano: | 01.06.2018 |
Veličina datoteke: | 337.87 kB |
Preuzeto: | 2206 |
Panče Dameski, Dražen Vnuk, Boris Habrun i Gordan Kompes: Antiseptička učinkovitost klorheksidin glukonata i povidon-joda na sluznici jezika u pasa
Dodano: | 01.06.2018 |
Veličina datoteke: | 341.72 kB |
Preuzeto: | 1939 |
Nina Bilandžić, Petra Vrkljan, Božica Solomun Kolanović, Ivana Varenina, Ines Varga, Marina Krpan i Mirjana Hruškar: Ostatci sulfonamida u mesu i mesnim proizvodima tijekom trogodišnjeg razdoblja
Dodano: | 01.06.2018 |
Veličina datoteke: | 191.36 kB |
Preuzeto: | 2155 |
P. Džaja: Jesmo li toliko bogati da možda bacamo kvalitetno i zdravstveno ispravno meso?