Hrvatski veterinarski institut

Hrvatski veterinarski institut

Hrvatski veterinarski institut

Z-III.3. Laboratorij za serološku dijagnostiku virusnih bolesti

Hrvatski veterinarski institut

Z-II.2. Laboratorij za opću bakteriologiju i mikologiju

Hrvatski veterinarski institut

Z-IV.3. Laboratorij za patologiju riba

Hrvatski veterinarski institut

Z-III.2. Laboratorij za dijagnostiku bjesnoće i opću virologiju

Posjet delegacije Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta Josip Juraj Strossmayer Ispis E-mail
Autor Ivan Brozinčević   
Ponedjeljak, 23 Veljača 2015 09:26


Delegacija Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta Josip Juraj Strossmayer iz Osijeka na čelu sa dekanom prof. dr. sc. Dragom Šubarićem, prof. dr. sc. Draganom Kovačevićem, prof. dr. sc. Mate Bilićem i doc. dr. sc. Stelom Jokić, u petak, 20. veljače 2015. godine posjetila je Hrvatski veterinarski institut.
Tijekom posjete, ravnatelj Instituta prof. dr. sc. Željko Cvetnić je gostima prezentirao povijesni razvoj Instituta, ali i pogled u budućnost kroz plan izgradnje nove zgrade Instituta.
Nakon održane prezentacije dosadašnja suradnja ovih dviju ustanova podignuta je na višu razinu potpisivanjem Sporazuma o suradnji na provedbi poslijediplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija i nutricionizam kojeg će ustrojiti i izvoditi Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, a Hrvatski veterinarski institut će za potrebe izvođenja ovog studija polaznicima osigurati predavače, mentorstva i korištenje opreme i prostora HVI.

 

Na kraju posjete uslijedio je uobičajeni obilazak laboratorija Instituta. Objavljene fotografije su vlasništvo Veterina portala