Hrvatski veterinarski institut

Hrvatski veterinarski institut

Hrvatski veterinarski institut

Z-III.3. Laboratorij za serološku dijagnostiku virusnih bolesti

Hrvatski veterinarski institut

Z-II.2. Laboratorij za opću bakteriologiju i mikologiju

Hrvatski veterinarski institut

Z-IV.3. Laboratorij za patologiju riba

Hrvatski veterinarski institut

Z-III.2. Laboratorij za dijagnostiku bjesnoće i opću virologiju

Broj 6

Dokumenti

Uredi po : Imenu | Datumu | Popularnosti [ rastuće ]

09. Džaja - Veterinarstvo u Starom vijeku 09. Džaja - Veterinarstvo u Starom vijeku

Dodano: 24.11.2019
Veličina datoteke: 291.75 kB
Preuzeto: 1918

Petar Džaja: Veterinarstvo u Starom vijeku

08. Prevendar Crnić - Otrovanje pasa 08. Prevendar Crnić - Otrovanje pasa

Dodano: 24.11.2019
Veličina datoteke: 275.8 kB
Preuzeto: 1653

Andreja Prevendar Crnić, Ema Šantek i Jelena Šuran: Otrovanje pasa tvarima iz neposrednog životnog okoliša: ksilitol i sol

07. Benić - Načela eksperimentalnih istraživanja 07. Benić - Načela eksperimentalnih istraživanja

Dodano: 24.11.2019
Veličina datoteke: 263.28 kB
Preuzeto: 1926

Miroslav Benić i Željko Mihaljević: Načela eksperimentalnih (intervencijskih) istraživanja

06. Pružinec - Prevalence and resistance of Campylobacter spp. 06. Pružinec - Prevalence and resistance of Campylobacter spp.

Dodano: 24.11.2019
Veličina datoteke: 367.77 kB
Preuzeto: 1985

Blanka Pružinec Popović, Palmira Gregorović Kesovija, Maja Abram i Darinka Vučković: Prevalencija i rezistencija bakterija roda Campylobacter iz mesa peradi

05. Čengić - Research of Chlamydiosis 05. Čengić - Research of Chlamydiosis

Dodano: 24.11.2019
Veličina datoteke: 365.21 kB
Preuzeto: 2092

B. Čengić, A. Ćutuk, E. Šatrović, N. Varatanović, R. Lindtner Knific, B. Slavec, L. Velić, A. Dovč: Research of Chlamydiosis presence in dogs population in Bosnia and Herzegovina

04. Pearodwong - Comparison of egg yolk based 04. Pearodwong - Comparison of egg yolk based

Dodano: 24.11.2019
Veličina datoteke: 449.84 kB
Preuzeto: 2010

Pachara Pearodwong, Junpen Suwimonteerabut, Janyaporn Rungruangsak and Padet Tummaruk: Comparison of egg yolk-based and soybean lecithin-based extenders for cryopreservation of boar semen

03. Kiš - Rasprostranjenost i kontrola bakterije L. monocytogenes 03. Kiš - Rasprostranjenost i kontrola bakterije L. monocytogenes

Dodano: 24.11.2019
Veličina datoteke: 453.54 kB
Preuzeto: 2294

M. Kiš, S. Furmeg, V. Jaki Tkalec, J. Sokolović, K. Sokolić i Ž. Cvetnić: Rasprostranjenost i kontrola bakterije Listeria monocytogenes u proizvodnji hrane

02. Bilandžić - Health risk assessment 02. Bilandžić - Health risk assessment

Dodano: 24.11.2019
Veličina datoteke: 342.81 kB
Preuzeto: 1797

Nina Bilandžić, Marija Sedak, Bruno Čalopek and Maja Đokić: Health risk assessment of exposure to toxic elements in meat and meat products from Croatia

01. Pleadin - Hormonally active substances 01. Pleadin - Hormonally active substances

Dodano: 24.11.2019
Veličina datoteke: 404.91 kB
Preuzeto: 1906

Jelka Pleadin and Marko Samardžija: Hormonally active substances in the food chain from farm animals to consumers