Hrvatski veterinarski institut

Hrvatski veterinarski institut

Hrvatski veterinarski institut

Z-III.3. Laboratorij za serološku dijagnostiku virusnih bolesti

Hrvatski veterinarski institut

Z-II.2. Laboratorij za opću bakteriologiju i mikologiju

Hrvatski veterinarski institut

Z-IV.3. Laboratorij za patologiju riba

Hrvatski veterinarski institut

Z-III.2. Laboratorij za dijagnostiku bjesnoće i opću virologiju

Svečano otvorenje novouređenog Veterinarskog zavoda Križevci, podružnice Hrvatskog veterinarskog instituta Zagreb Ispis E-mail
Autor Ivan Brozinčević   
Ponedjeljak, 16 Veljača 2015 10:24

U petak, 13. veljače 2015. godine održano je svečano otvorenje novouređenog Veterinarskog zavoda Križevci, a nakon opsežne adaptacije i sanacije kojom je zgrada u kojoj je smješten Veterinarski zavod Križevci u cijelosti, od podruma do potkrovlja, uključivo i krovište i dvorišni prostor, preuređena i obnovljena. Osim radova adaptacije i sanacije, nabavljena je i nova laboratorijska oprema i laboratorijski namještaj te je na taj način u svoju podružnicu Hrvatski veterinarski institut investirao više od sedam milijuna kuna.
U prostorijama Veterinarskog zavoda Križevci uvodnim riječima su se obratili predstojnik Veterinarskog zavoda Križevci dr. sc. Darko Majnarić, ravnatelj Hrvatskog veterinarskog instituta prof. dr. sc. Željko Cvetnić te gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg koji je simboličnim činom rezanja vrpce označio otvorenje novouređenih prostorija Zavoda.
Mons. Vjekoslav Huzjak, bjelovarsko-križevački biskup, blagoslovio je prostore Veterinarskog zavoda Križevci, zaposlenike koji u njima rade, ali i sve okupljene.

Nakon obilaska novouređenih laboratorija uzvanici su se uputili u restaurant „Prigorski dvori“ u kojima je održan prigodan domjenak, a nazočnima su se obratili predstojnik Veterinarskog zavoda Križevci dr. sc. Darko Majnarić, ravnatelj Hrvatskog veterinarskog instituta prof. dr. sc. Željko Cvetnić, mons. Vjekoslav Huzjak, bjelovarsko-križevački biskup, gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

Objavljene fotografije su vlasništvo Veterina portala